Ik zoek een minnaar alleen voor de sex

Door:

PartyPaulien

Likes:

80

Geplaatst op:

23-11-2017

Reacties:

3

PartyPaulien schrijft:

Thuis kan het niet meer en dat is voor mij erg vervelend aangezien ik nog heel erg sexueel actief ben geweest en ik heb er nog steeds behoefte aan.

Dat heeft mij doen besluiten om toch maar hier te gaan zoeken. Hier zijn vast wel mannen bij wie het ook alleen om de sex gaat en meer niet.

Dus een minnaar zoek ik eigenlijk wel.

Jij komt misschien thuis ook te kort?

Ik wil seks met PartyPaulien

Reacties

Jeroen

Mail me aub een reactie. Via de mail kunnen we in contact komen en verdere zaken bespreken. Wie weet tot gauw?? gr Jeroen

Geplaatst op 03-01-2018 11:43

Kees

Volgens mij is er een match. Ook bij mij gaat het om de sex. Samen genieten is nog altijd heerlijk. Hopelijk ga je reageren.

Geplaatst op 21-01-2018 11:38

Wim

Hi Paulien, ik ben Wim, gescheiden, woon alleen, wel een en ander geprobeerd, maar laat tegenwoordig gewoon de hoop varen, ben gewoon blij als ik een leuke vrouw louter en alleen voor de seks kan vinden. Samen de eenzaamheid verbreken. Ben nu 59 jaar, zie er nog goed uit en heb je zin om jezelf regelmatig bij mij thuis te laten verwennen, laat een leuk berichtje achter en we spreken snel en regelmatig af. Familie en kinderen heb ik niet, wel een klein hondje, rook niet, drink met mate. Meer weten? Mijn nummer is 06-48067621, Groetjes en liefs Wim de Groot.

Geplaatst op 09-07-2018 21:59

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer