Ik zoek seks en dat moet goede seks zijn

Door:

Farah86

Likes:

4

Geplaatst op:

11-12-2017

Reacties:

2

Farah86 schrijft:

Ik weet niet van jou maar ik zit hier voor een goed potje seks. Niets minder. Dus als je heel wat pit in je hebt dan zeg ik kom deze kant maar op en dan mag je me heerlijk verwennen.

Mijn vent is rijk en geeft me alles wat ik heb, behalve goede seks dat is wat ontbreekt en precies wat ik zoek. Ik hou van goede seks en dat is wat ik nu niet krijg. Geef jij me wel alles wat ik nodig heb?

Ik zoek seks en dat moet goede seks zijn. Dat is alles wat ik zoek en wat ik wil en het liefst voor langere tijd. Heb je ook zin in een lekker seksmaatje voor vaker?

Ik wil seks met Farah86

Reacties

David

Hoi Farah88 met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man op zoekt vaste seks Maartje wil je mij bericht sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar ontmoeten en afspreken met ze tweetjes kan doen op seks gebied en genieten met elkaar groetjes van david uit Amersfoort

Geplaatst op 07-05-2018 20:04

Wim

Hi Farah, goed dat je een rijke vent hebt die geen seks wil. Dan moet je mij echt als vaste aanvulling hebben. Ik ben namelijk een gescheiden Hollandse vent zonder kinderen, die geen geld heeft maar grenzeloze behoefte heeft aan kwalitatief goede seks. En ik woon zelf in Capelle aan den IJssel (ZH). We kunnen regelmatig afspreken en dat kan ook bij mij thuis, want ik woon alleen met mijn hondje Sjakie. Sta voor veel open, ben prettig opgedroogd, lekker geschapen doe alles, alleen geen sm aanverwante zaken. Dus mondje kutje kontje en als je wilt lekker lang, diep want het moet het leven weer de moeite waard maken. Mijn nummer is 06-48067621 en heb een foto op Whatsapp, lieve en intieme groet, Wim de Groot.

Geplaatst op 14-06-2018 11:36

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer