Ik zoek vriendschap en/of liefde

Door:

Marriie

Likes:

32

Geplaatst op:

23-11-2017

Reacties:

4

Marriie schrijft:

Het leven kan zo mooi zijn als je het zelf maakt.
Nou ben ik de laatste tijd nogal eenzaam en ik zou het heel hard nodig hebben om een fijne vriendschap te vinden en misschien zelfs wel liefde.

Ik weet dat je zulke dingen niet kan zoeken maar dat dat vanzelf moet gaan, maar toch probeer ik het lot een beetje te helpen.

Wat zoek jij en kunnen wij elkaar helpen?

Ik wil seks met Marriie

Reacties

Henk

Hallo Marrije, Deze man is ook op zoek naar vriendschap en wat er uit voort kan komen. Ik zou het heel leuk vinden om met jou te gaan kennis maken. Mocht je geïnteresseerd zijn, mail me maar, Groetjes, Henk

Geplaatst op 08-01-2018 14:03

Wim

Hi Marriie, ik ben Wim, 59 jaar, in 2014 gescheiden en sindsdien alleen wonend. Heb geen kinderen, wel een hondje. Het klopt, ben ook geen kroegtijger of party animal, dus loop je niet echt geschikte vrouwen tegen het lijf. Dus JAAAA denk dat we hetzelfde zoeken en elkaar kunnen helpen met een fijne vriendschap en echte liefde. We kunnen ongedwongen een gezellig terrasje opzoeken, zaken onder de loep nemen en bezien of we meer voor elkaar kunnen betekenen. Er zijn twee dingen die ik niet doe, doorverwijzen naar een andere site en naaktfoto van mijn geslachtsdeel Sturen, daar ben ik met schade en schande wijzer mee geworden, Maar ben je serieus, dan is 06-48067621 mijn nummer en heb foto op Whatsappp, tot snel, liefs, Wim.

Geplaatst op 25-06-2018 00:22

christiaan Teeken

hoi ik ben chris zou een leuk gezeldschap zeker op prijs stellen lekker gaan wandelen,kletsen,ergens wat drinken en dan zien we wel weer gr chris 0611370073

Geplaatst op 04-08-2018 16:43

Wim

Hi Marrie. Liefde en vriendschap is wat ik ook zoek. Ben gescheiden, woon onder de rook van Rotterdam. Matcht dat een beetje? Neem dan contact met me op en wie weet kunnen we elkaar hemels aan en invullen. . Mijn nummer is 0648067621 en wil je gratis en annoniem even chatten, kan via wordfeud free. Mijn naam daar is wwwim1958 hopelijk tot snel Wim de Groot.

Geplaatst op 20-04-2019 15:21

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer