Ik zou graag gedomineerd willen worden.

Door:

dreamzzzz

Likes:

0

Geplaatst op:

25-07-2018

Reacties:

2

dreamzzzz schrijft:

Ik hou ervan om een man te pleasen.
Wil heel graag horen wat een man lekker vindt! Ik ben jouw slaaf, wat zou je van me willen?

Ik wil seks met dreamzzzz

Reacties

Wim

Hi Dreamzzzz, ik ben Wim, 59 jaar, gescheiden, en een droom is dat ik op seksueel gebied door een vrouw gepleased wordt. Sta voor veel open en je kunt gerust zijn, ik ben niet van vastbinden, SM en dergelijke, maar ik ga met passie voor alle gaatjes, wil zelf graag gepijpt worden, maar deins zelf ook niet terug voor een uitgebreide befbeurt en meer. Dus heb je zin in deze passievolle gentleman, die ook best wel graag pleased, Dan mo9et je me eventjes contacten, dat kan via 06-48067621 en ik zoek naar regelmatig of vast contact dat meer mag worden. Mailen kan ook via wdegroot342@kpnmail.nl Ik hoop natuurlijk op een snelle reactie, groetjes en liefs, Wim de Groot. ( Heb geen kids, woon alleen in Capelle aan den IJssel.)

Geplaatst op 25-07-2018 12:10

Max

KIK me: MMaxs Voor je het weet staan we te.. zoenen en wie weet wat voor geile dingen verder.. gaan gebeuren .. zoals jou geil tegen de muur en grond aanduwen terwijl ik geile dingen in je oor fluister .. wat geile dingen ik met je ga doen .. Dat je diep pijpt

Geplaatst op 13-10-2018 12:10

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer