Ik zou heel graag zwanger willen worden

Door:

ilse2sexy

Likes:

2

Geplaatst op:

09-01-2018

Reacties:

4

ilse2sexy schrijft:

Hi, Ik ben Ilse, 37 jaar en kinderloos. Toch loop ik met een hele grote kinderwens rond, en zoek iemand die dichtbij Alkmaar woont en mij wil bevruchten met zaad. Ik wil een kindje. Ik verwacht geen verantwoordelijkheid van de vader, alleen puur het zaadje. 

Zou jij mij zwanger willen neuken, please? Ik kan hiervoor niemand vinden op andere manieren! En het kost heel veel geld, en dit niet. dusss.. alsjeblieft? Eerst wat keertjes oefenen misschien?

(( mocht je hier mee in stemmen dan zullen we echt goede afspraken maken als jij het kindje nooit zou willen zien of erkennen, is dat goed? ))

Ik wil seks met ilse2sexy

Reacties

Patje

Ik wil jou graag zwanger komen maken ik heb goed zaad voor jou.

Geplaatst op 18-01-2018 15:50

Michael

Hoi . Ik ga jou bericht en dag jou wil ik wel helpen aan je kinder wens . Ik hoor graag van je

Geplaatst op 14-03-2018 11:03

WimdeGroot

Hi Ilse, ik ben Wim, gescheiden, geen kinderen, woon alleen, 60 jaar, zie er goed uit gezond van lijf en leden. Heb in het verleden eerder een vrouw zwanger gemaakt, omdat ze vond dat haar man op mij leek en zelf geen kind bij haar kon maken. Ga mezelf dan ook niet opdringen, kan een prettige tijd met jou hebben en zwanger maken. Wat je daarna wilt, dat laat ik geheel aan jou over, wil me over het kind ontfermen als jou onverhoopt iets overkomt. Op korte termijn iets serieus beginnen gaat niet, want mijn onderneming ging failliet en ben in de schuldsanering tot einde 2019. We kunnen contact houden en als de eventuele wens er komt is meer bespreekbaar, laat me dus weten wat je er van vind via 06-48067621 liefs Wim de Groot uit Capelle aan den IJssel ( En een reisje naar Capelle aan den IJssel of Alkmaar is zeker veel goedkoper als een I.V.F. behandeling) Groetjes, Wim de Groot. Prive mailen wdegroot342@kpnmail.nl

Geplaatst op 06-09-2018 12:50

Dick

Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Geplaatst op 26-02-2019 11:03

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer