Jij staat open voor een dame in nood

Door:

SexyPaula70

Likes:

16

Geplaatst op:

30-11-2017

Reacties:

2

SexyPaula70 schrijft:

Ben jij de galante man die mij komt bevrijden uit mijn noodtoestand? Ik krijg thuis amper bevrediging (behalve van mezelf) en sta nu al godmagweten hoelang droog.

Afgezien van geile sex heb ik niks van jou nodig en je zal er geen spijt van krijgen want ik ben behoorlijk WELLUSTIG! Ik hoop dat je wil en met een datum komt! 

Ik heb niet voor niets dit lijf gekregen vind ik zelf. Ik wil niet arrogant overkomen, maar ik kan gewoon niet begrijpen dat mijn man zo weinig zin heeft in seks met mij. Misschien gaat hij wel vreemd?

Jij staat open voor een dame in nood. Dat ik getrouwd ben, boeit je totaal niet. De ridder in jou wil maar al te graag in de behoeftes van deze hongerige vrouw voorzien.

PAULA 

Ik wil seks met SexyPaula70

Reacties

David

Hoi sexypaula70 met david uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt om seks hebben wil je mij Berichten trug sturen naar mij whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar onmoeten om seks hebben met ze tweetjes kan doen op seks hebben groetjes van david uit Amersfoort

Geplaatst op 06-05-2018 23:51

Wim

Hi Paula ik sta open voor deze dame in nood...Sta als echte spuitgast voor jou klaar om deze klus te klaren. En als de klik er is mag je er regelmatig bij mij op terug komen. Ben gescheiden, woon alleen, heb geen kinderen, mijn nummer: 06-48067621, Ben reuze benieuwd naar jouw reactie. Liefs Wim de Groot.

Geplaatst op 11-07-2018 15:40

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer