Kan ik op uw discretie rekenen?

Door:

DonTWorry

Likes:

192

Geplaatst op:

01-05-2018

Reacties:

5

DonTWorry schrijft:

Goedemorgen, mijn man ligt nog te slapen en ik ben snel naar beneden geglipt zodat ik u op alle gemak dit bericht kan sturen. Mijn man heeft er geen weet van dat ik op zoek ben naar een minnaar en dat wil ik vanwege verschillende redenen waar we het hier niet over hoeven hebben, graag zo houden. 

Thuis kom ik al een hele tijd niet meer aan mijn trekken en ik heb het nu lang genoeg aangezien. Ik heb alles geprobeerd om mijn man te veranderen maar aangezien al mijn moeite voor niets was, heb ik besloten om nu voor mezelf te kiezen.

Graag zou ik een betrouwbare man vinden die net als ik thuis tekort komt en op zoek is naar iets fijns voor ernaast. 

Voelt u zich aangesproken?

Ik wil seks met DonTWorry

Reacties

Bart

Hoi, weet precies wat je bedoelt. Ik voel me dan ook aangesproken. Laat iets van je horen.x

Geplaatst op 11-05-2018 11:01

martin

Hoi, jouw verhaal komt overeen met het mijne, ik kom te kort. ik ben 55 jaar 1.80 lang en woon in Almere bel mij en we spreken af 0622651384. groet Martin

Geplaatst op 22-05-2018 10:32

bram

hoi,jij ben precies de persoon die ik al een tijdje zoekt zit in de zelfde situatie en misschien kunnen wij dat samen oplossen app mij 0618737753 gr.b

Geplaatst op 24-05-2018 12:17

Wim

Hi Don't Worry, ik ben Wim, 59. in 2014 gescheiden en woon sindsdien alleen, heb geen kinderen, wel een hondje. In het begin dacht ik, ik moet weer nodig aan de vrouw, maar een paar gestrande relaties later, zeg ik nu,doe gewoon, dat is gek genoeg, kan dus wel een vrouw gebruiken die af en toe komt aan wippen om het woord maar te gebruiken. Lijkt je deze constructie wel wat, neem gerust contact met mij op. En hoe de toekomst uitpakt, daar vinden we vanzelf een creatieve oplossing voor. Ben stevig gebouwd, leuk opgedroogd en lekker geschapen en ook voor veel in. Dus saai en verveeld, ik ben het in ieder geval niet. Mijn nummer is 06-48067621 en hoop je snel bij mij thuis te mogen begroeten., lieve discrete en innige groet, Wim de Groot

Geplaatst op 14-06-2018 01:11

Jos

Hallo lieverd, Las net je advertentie en de tekst sprak me wel aan. Leuke foto, lekker ondeugend, zou je graag willen ontmoeten. Zijn we allebei op zoek naar een leuke sexpartner, omdat we allebei te weinig (of geen) seks hebben ? Misschien kunnen we elkaar helpen. Lekker (s)experimenteren ! Gewoon lekker urenlang genieten van elkaar. Ik ben schoon op mezelf, en ben intiem geschoren. Woon in Zoetermeer. Ik zou graag een keer afspreken. Hoop gauw van je te horen.... xxx Jos zoeterman@hotmail.com 06 46 158 505 (WhatsApp) Heb ook overdag tijd om samen iets af te spreken.

Geplaatst op 04-11-2018 14:25

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer