Kan jij contact met mij nemen?

Door:

Mil-oujuli02

Likes:

4

Geplaatst op:

29-11-2017

Reacties:

3

Mil-oujuli02 schrijft:

Ik wil je in mijn armen hebben, je zoenen en likken en je in standje 69 zetten!

Ik wil dat je de reden bent dat ik s'morgens lachnd wakker word en ik wil dat ik die reden voor jou ben!

Kan jij contact met mij nemen?
 

Over mij

Eigenlijk ben ik te verlegen om contact met mannen te zoeken, daardoor heb ik dus ook nog steeds geen vriend en al mijn vriendinnen wel. Ik durf geen man zomaar aan te spreken op straat, veel te spannend. Dit vind ik ook erg spannend trouwens maar wie weet vind ik hier dan wel iemand. Ik ben sowieso spontaan, heel lief en erg zorgzaam. geniet van het leven en de mensen om mij heen.

Over jou

Wil je mij een kansje geven? Ondanks dat ik zo verlegen ben. Ik maak me zorgen dat ik niemand zal vinden maar ik hoop er wel heel erg op, ik ben toch benieuwd hoe het zal zijn om heerlijk verliefd te zijn en wil het dolgraag mee gaan maken!

Ik wil seks met Mil-oujuli02

Reacties

Jeroen

Zoek niet verder en stuur me een email zodat we elkaar kunnen bereiken. Via email graag verder contact en voor de eventuele afspraken, oké??

Geplaatst op 03-01-2018 10:55

Rick reinders

Mijn adres is nijenstede 46 Hardenberg overijssel mijn nr 0611155762 voor foto,s en WhatsApp app me nu a.u.b app gelijk terug

Geplaatst op 06-08-2018 00:00

Rick reinders

Mijn adres is nijenstede 46 Hardenberg overijssel mijn nr 0611155762 voor foto,s en WhatsApp app me nu a.u.b app gelijk terug je mag ook per direct langs komen als je wil?

Geplaatst op 06-08-2018 00:04

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer