Ken je dat gezegde?

Door:

Demooistedebbie

Likes:

4

Geplaatst op:

03-11-2017

Reacties:

2

Demooistedebbie schrijft:

In mijn eentje is het best leuk hoor, leuke dingen doen met vrienden en aan niemand gebonden zijn maar het knaagt wel aan me.

Ik wil ook een keer iemand ontmoeten die meer wilt dan alleen seks. Snap je wat ik bedoel?

Gewoon een keer een film kijken, uit gaan, winkelen en dingen doen die stellen ook doen MAAR dan niet als stel gewoon als vrienden met dat beetje extra (sex).

Klinkt dat gek?
 

Ik wil seks met Demooistedebbie

Reacties

David

Hoi demooistedebbie met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt om leuke dingen kan doen met ze tweetjes kan doen ik hoop dat met mij wil afspreken wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 01-05-2018 21:59

Wim

Hey Debbie, dat klinkt helemaal niet gek hoor, maar wil je dat ook met een leuke Hollandse vent die gescheiden is, alleen woont met zijn hondje? Rook niet, drink zelden, gebruik geen drugs, geen tatto of piercing, maar wel erg prettig in de omgang. Friends with Benefits worden, leuke dingen, inclusief seks en zo.... Mijn nummer is 06-48067621 heb foto op Whatsapp, meer weten of snel afspreken, ik hoor of lees jou graag, dikke zoen, Wim de Groot uit regio 010. Wat dacht je van lekker uitwaaien samen, etentje, lekker samen voor de buis, lekker opwarmen en afsluiten met lekker lange en uitgebreide seks...;) Tevreden in elkaar gestrengeld nagenieten, slapen en de volgende ochtend samen wakker worden, ontbijtje....en wie weet meer....

Geplaatst op 12-08-2018 00:33

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer