Kennismaken met elkaar?

Door:

Watchout

Likes:

8

Geplaatst op:

10-11-2017

Reacties:

5

Watchout schrijft:

Wat een hoop sex allemaal hier op deze website. En ja sex is ook lekker maar voor mij moet er wel meer zijn dan alleen dat hoor. Want sex is fijner als er gevoel bij zit toch?

Dus voor mij niet alleen een one night stand hoor haha.

Ik wil graag iemand die mij wil leren kennen, die ook een gesprek met mij wil voeren en waar ik ook interesse in heb.

Zou je het leuk vinden om kennis te maken met elkaar?

Ik wil seks met Watchout

Reacties

David

Hoi watchout met david uit Amersfoort I’m zag jouw advententie staan dat je een man Zoek om Leuko ding te doen met ze tweetjes wil je mij Berichten trug sturen naar mij whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we kennis maken groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 03-05-2018 23:09

Wim

Hi Watchout, ik ben Wim en ook op zoek naar een vast maatje dat meer mag worden. Ik ben gescheiden, woon alleen, heb geen kinderen en familie contact is er ook niet. Hoewel ik pas 59 ben, hoef ik niet meer te werken, kunnen dus uitgebreid veel aandacht aan elkaar geven. Wil je meer weten, of gezellig afspreken, laat dan een leuk berichtje voor mij achter, mailen kan via mijn mobiel wimdegroot342@gmail.com hoop snel meer van jou te horen, liefs Wim de Groot.

Geplaatst op 06-06-2018 00:31

christiaan Teeken

hoi dame lijkt me leuk is een x kennis te maken gewoon wat gaan drinken,of ergens wandelen wat zou jij leuk vinden alles is vrijblijvend heb aankomende 2 weken wat meer tijd om aftespreken gr chris

Geplaatst op 04-08-2018 19:13

WimdeGroot

Hi Watchout, jij ziet er leuk uit en klopt het is hier bijna allemaal seks wat de klok slaat. Dan ben ik de speld in de hooiberg, vind seks inderdaad ook leuk, maar wel graag met de nodige portie gevoel erbij. En ik ben hier ook niet als eendagsvlinder, maar als je vlinders van mij krijgt, dan wil ik je die de rest van het leven geven. Dus hoopt deze gescheiden man zonder kinderen op een leuke en uitnodigende reactie van jou. Bel of app me eventjes via 06-48067621 en op Whatsapp kan je mijn foto ook zien. Tot snel liefs, Wim de Groot.

Geplaatst op 16-08-2018 15:33

Wim

Hi Watchout, wil graag met jou kennismaken voor het hele pakket en dan niet voor een o.n.s. maar graag voor langere of altijd. Meer info? App me eventjes op 0648067621 dikke kus tot snel Wim.

Geplaatst op 16-03-2019 14:02

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer