Klaar met die softe praat

Door:

Dannaah

Likes:

1

Geplaatst op:

29-12-2017

Reacties:

1

Dannaah schrijft:

HOI! Ik sla even wat stappen over. Toen ik me hier inschreef dacht ik er werkelijk niet aan om andere profielen hun eerste regels bijvoorbeeld te lezen om zodoende te weten wat er écht toe is gestaan en of dat ook heel seksueel mocht zijn.

Had nog wel wat dingen willen toevoegen, maar laat het nu maar zo en richt me op de losse berichtjes. 

Dus....hier ben ik en waar ben jij?  Ik wil namelijk wel even lekker neuken!!! Standje afternoon delight sowieso en op zn hondjes ook graag!!! 

Zeg je ervan??? Doen he?

Ik wil seks met Dannaah

Reacties

Wim

Hi Dannaah, ik ben Wim, wil graag alle standjes met jou uitproberen. En als het klikt er vaker of vast op terug komen. Ben gescheiden, woon alleen en ik vind het wel weer tijd worden voor een spannende sparringpartner, misschien is fuckbuddies ook bespreekbaar, mijn nummer is 06-48067621 en woon in de directe omgeving van Rotterdam, geile groet, Wim de Groot.

Geplaatst op 04-08-2018 13:33

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer