Kom me pakken dan

Door:

JVW1712

Likes:

32

Geplaatst op:

07-11-2017

Reacties:

2

JVW1712 schrijft:

Ik wil gewoon geragd worden door die boomstam van je, is dat nou zo moeilijk?

En dan haal ik hem eruit en douw ik hem in mijn gore slettenbek en grijp ik die lekkere reet van je en druk hem naar me toe, zodat je gezwollen eikel tegen mijn huig beukt. Hoe rauwer hoe geiler, toch?

Stuur me even een berichtje, dan zal ik je eens even wat laten zien, hoer van een kerel die je bent.
 

Geheimzinnig en ondeugend!

Wat was ik vroeger erg, in iedere relatie die ik had ging ik vreemd, pakte wat ik pakken kon alleen bij mij huidige man is het nog niet gebeurt, ik heb echt geprobeerd om me te gaan gedragen maar het lukt me niet...

Ik wil seks met JVW1712

Reacties

David

Hoi jvvv1712 met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt voor seks ik ben singel ik wil gaat met je incontactkomen met je om met jouw afspreken op seks gebied wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we samen kan genieten op seks gebied groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 03-05-2018 10:47

Wim

Okay, JVW, hier ben ik dan, Wim, een gescheiden Hollandse vent die alleen woont. We kunnen regelmatig afspreken, kan je mij bij mijn lekkere reet pakken en mijn gezwollen eikel jouw huig aan laten tikken totdat je bijna buiten adem mijn sperma in jouw keel voelt spuiten. En wil je daarna nog een lekkere geile afterparty in jouw spleetje en ster, dan kan dat geregeld worden. Even nr 06-48067621 toevoegen en erewoord, discretie verzekerd. Ik kom uit Capelle aan den IJssel, geile groet, Wim.

Geplaatst op 17-09-2018 15:37

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer