Kunnen wij iets afspreken

Door:

Itakeyousoon

Likes:

1

Geplaatst op:

07-01-2019

Reacties:

3

Itakeyousoon schrijft:

Kunnen we iets afspreken?

Wilt jij het mij aub gelijk zeggen als ik iets doe dat u stoort of wanneer er iets scheelt? Ik kan uw gedachten, hoe graag ik het ook zou willen, helaas niet lezen en ik ken u ook niet om in te kunnen schatten hoe jij u bij bepaalde dingen voelt dus het lijkt me echt het handigst als we vanaf het begin open kaart spelen.

Ik denk dat gij het toch ook fijner vindt als ik hetzelfde doe?

Ik wil seks met Itakeyousoon

Reacties

Wim

Hi itakeyousoon2 ik ben Wim. En heb je zin in een oprechte gescheiden vent mail of app me dan maar. Mijn nummer is 0648067621 tot snel Wim.

Geplaatst op 08-01-2019 03:18

Mac

Hey kanjer hoe is het dat klinkt lekker en gezellig op je profiel heb je al wat leuks en lekkers gevonden?ik zeg je eerlijk je ziet er goed en interessant uit vind ik mocht je nieuwschierig zijn geworden stuur me dan gerust een mail terug kunnen meer wat van elkaar te weten komen of hoe het zou mogen zijn dikke knuffel en hoop tot snel Gr febian macintos mijn nummer is 0627380432

Geplaatst op 09-01-2019 23:40

kiwwi

hey, Ik zou graag met je willen afspreken! mail me voor interesse of nummer. mvg.kiwwi

Geplaatst op 11-01-2019 14:39

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer

Direct rijpe vrouwen scoren!

Rijpe vrouwen neuken, de fantasie van iedere man. Aarzel niet en maak van die fantasie werkelijkheid. Ontmoet direct rijpe vrouwen die zin hebben in jouw spannende en pikante avontuurtjes!

Lees meer