Laat het nooit vallen en daarom ben ik hier!

Door:

husbunny

Likes:

4

Geplaatst op:

29-12-2017

Reacties:

2

husbunny schrijft:

Heeeej! 

Wat er echt nog anders moet, dit jaar en in ieder geval per 2018, mijn seksleven! En daarom ben ik hier :-) Nu in jouw mail en het liefst heb ik nog een laatste hoogtepunt de 31ste om het jaar meteen met het goede voornemen te beginnen. 

Wat denk je ervan? Zou je überhaupt een seksvriend kunnen zijn? En zou je de moeite doen om te ontdekken of je dat aan kan gaan met mij? 

Denk morgen weer online te zijn. Jij toevallig ook? Je mag ook alvast nu reageren. Kijk maar! Zou leuk zijn.... 

Liefs, 
Fayen

Ik wil seks met husbunny

Reacties

Fons

Ik wil wel eens een gokje wagen.

Geplaatst op 30-12-2017 16:05

Wim

Hi Fayen, je ziet er goed uit, daar wil ik graag een vaste seksvriend mee worden. Zie je dat met mij als Hollandse gescheiden man zonder kinderen en 59 jaar ook zitten? Woon zelf in Capelle aan den IJssel en als je positief reageert, krijg je alle info ook. Heb een hondje en woon sinds mijn scheiding in 2014 alleen. Wel wat gedate en zo maar een goede match was er niet bij. Dus reageer ik op jouw advertentie en helaas niet eerder omdat ik deze niet eerder zag want je bent op de foto helemaal mijn type. Om te beginnen, mijn nummer is 06-48067621 en heb een foto op Whatsapp staan, dan zie je mij ook. Hoop dat alles hier daadwerkelijk matcht, dan kunnen we snel samen verder uitbouwen, lieve groet, Wim de Groot. En wie weet worden we snel Husbunny's.

Geplaatst op 14-06-2018 11:16

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer