Lekker genieten met mij?

Door:

Summer99

Likes:

10

Geplaatst op:

06-11-2017

Reacties:

3

Summer99 schrijft:

Ik weet dat ik nog jong ben, maar ik heb al zo lang behoefte aan sex en nu mag ik eindelijk!

Binnen een paar dagen zijn mijn ouders weg en heb ik het huis voor mij alleen!

Kom jij dan ook lekker genieten met mij?

Ik wacht vol ongeduld op je berichtje!
 

Over mij

Een lief vriendje heb ik en ik ben stapelgek op hem. Hij is leuk, aardig en verwend mij vaak met cadeautjes. Het grootste cadeau wil hij mij niet geven. Dat is met mij vrijen en hoe vaak ik ook zeg dat ik allang geen maagd meer ben, hij vind dat je minimaal een jaar verkering moet hebben. Wat een ouderwets gedoe en ik ga echt geen jaar wachten. Dan droog ik uit hihi.

Over jou

Zorg jij ervoor dat ik niet uit droog? Daar ben ik bang voor en het is stom dat mijn vriendje een jaar wil wachten. Ga jij mij het grootste cadeau geven waar ik op zit te wachten? Ik ga zorgen dat jij daar geen spijt van krijg.


 

Ik wil seks met Summer99

Reacties

herman

hallo Ik wil met jouw wel een afspraak maken om je wens uit te laten komen kan je mijn vertellen waar je woont gr Herman

Geplaatst op 01-01-2018 01:02

David

Hoi summer99 met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je op zoekt bent naar een man voor de seks wil hebben dat ik kan genieten van seks ik wil graag met je incontactkomen wil je bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar kan genieten op seks gebied groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 02-05-2018 18:28

Wim

Hi Summer, ik ben Wim, een gescheiden Hollandse man die alleen woont en ook mijn geluk is niet dik bezaaid, zullen we elkaar dan lekker geil aan en invullen? En als je nog lang op jouw vriendje moet wachten er regelmatig op terugkomen? En is de klik zo goed is er uiteraard ook meer bespreekbaar, dus begin met mij op mijn mailbox van een lekker geile reactie te voorzien, zodat we snel met elkaar diepzinnig aan de slag kunnen, groetjes geil en lief Wim.

Geplaatst op 29-11-2018 01:42

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer