Lekkere avonturen beleven met een man

Door:

KopjeThee

Likes:

2

Geplaatst op:

06-11-2017

Reacties:

1

KopjeThee schrijft:

Lekkertje, mag ik jou eens een keer meenemen achterop mijn motor? Als je niet durft, ook goed hoor, gaan we met de auto ergens naartoe, want het is ook koud aan het worden. In de winter gaat de motor op stal. 

Jouw profiel trok mij naar je toe, dus dan moet je er iets mee doen he! Ik weet ook niet zo goed wat ik precies moet zeggen, dit is mijn eerste keer via internet namelijk. 

Hebben wij een klik, wil ik lekkere avonturen beleven met een man. Heb jij ook mooie avonturen in gedachten? 
 

Over mij

Ik ben iemand die het liefst altijd op de weg zit. Door mijn werk kan ik gelukkig de hele dag lekker rond rijden. Maar als het weekend is en het mooie weer is daar dan pak ik m'n helm en ga ik heerlijk toeren. Maar helaas niemand in mijn omgeving deelt die passie of zou eens met mij mee willen gaan. Dus daarom hier mijn oproepje, welke leuke man zou wel eens achterop mijn motor willen?

Over jou

Je bent een daredevil. Hou van stoere mannen en vind gezichtshaar zoals een sikje of een leuk baardje sexy. Maar dat is natuurlijk geen vereiste haha.


Thea KISSSSSSSSSS 

Ik wil seks met KopjeThee

Reacties

David

Hoi Thea met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt om leuke dingen doen met ze tweetjes Thea wil je bericht trug sturen naar mij whatsappen mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar afspreken groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 02-05-2018 21:54

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer