Mag ik op jou zitten

Door:

JesJessie

Likes:

44

Geplaatst op:

29-11-2017

Reacties:

2

JesJessie schrijft:

Ik ben zeer gevoelig van aard en eigenlijk heel emotioneel! Ik vind dat zelfde gegeven ook bij jou terug!

Je bent net zo gevoelig als ik!

In de seksbeleving geeft het grote voordelen, als je allebei op die zelfde golflengte zit!

Zullen wij eens uitzoeken of er nog andere punten zijn waar we op dezelfde golflengten zitten?
 

Over mij

Hey jij daar! Jessica hier. Ik ben nieuwsgierig, eerlijk, creatief, indien geprikkeld, erg initiatiefrijk maar tevens een denker, niet jaloers ingesteld, absoluut monogaam en zeker van de humor maar schijn van nature wel serieus te zijn. Daarnaast ben ik een gezelligheidsdiertje maar stel ik mijn eigen tijd voor mijzelf ook erg op prijs. En ja, naast mijn pro's heb ik uiteraard ook gewoon mijn cons..... Ik ben ook maar gewoon ik. Ik houd er van om lichamelijk veel voor elkaar te betekenen en ook vaak daarmee bezig te zijn. Ik ben zeker niet verlegen als je mij mijn gang laat gaan! ;-)

Over jou

Een ellenlange lijst met 'eisen-voor-de-perfecte-man' heb ik niet, zoiets werkt niet, maar een klein wensenlijstje heb ik natuurlijk wel. Als je eerlijk, initiatiefrijk, houdt van heerlijk zoenen en uitgebreid vrijen en wereldwijs bent en dan ook nog enig gevoel voor humor hebt zou ik dat toch wel bijzonder op prijs stellen. Natuurlijk verzorg jij je zelf goed.

Ik wil seks met JesJessie

Reacties

David

Hoi jessica met david uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt om seks hebben wil je mij Berichten trug sturen naar mij whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat je met mij wil afspreken en vaker afspreken ik ben singel ik zoekt een vrouw om leuke dingen doen met ze tweetjes groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 06-05-2018 15:38

Rick reinders

Op mijn Gezicht? Of mijn pik? Mijn adres is nijenstede 46 Hardenberg overijssel mijn nr 0611155762 app me per direct alstublieft

Geplaatst op 06-08-2018 00:39

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer