Meer dan uiterlijk

Door:

justabi22

Likes:

1

Geplaatst op:

27-12-2017

Reacties:

2

justabi22 schrijft:


Na een zware les heb ik wel begrepen dat het leven om meer dan alleen uiterlijk draait, zeker wanneer het op relaties aankomt. Vind je dat ook?

Dan zitten we wat dat betreft alvast op één lijn. Qua seks denk ik dat dat de basis is voor een goede relatie. Dat zal dan ook garant staan. Ook hier gaat het om meer dan alleen uiterlijk.

Vooral door redelijk extreme handelingen te doen bij jou hoop ik jou beter te kunnen leren kennen. Misschien klinkt dit wat vaag maar ik kan het ook niet goed uitleggen.

Wat vind jij fijn om te doen? En zou je het met mij aandurven? Ik hoop iets leuks van jou terug te krijgen :)

Kusjes

Ik wil seks met justabi22

Reacties

Roy

Voice call +31 6 29055219 let's get to know each other

Geplaatst op 19-02-2018 03:53

WimdeGroot

Hi Just Abi, ik zie jouw foto en zeg WOW, maar wil niet alleen op het plaatje afgaan., ik ben Wim, gescheiden, geen kids, alleen wonend, heb een hondje, rook niet, drink met mate, 1.90, 100 kilo, blauwe ogen, ringbaardje kort en goed verzorgd, sta voor veel open maar niet TE extreem. Als ik zeg dat ik bijna 60 ben, is dat dan een probleem of wil je dan toch samen een leuke band opbouwen en wie weet een relatie aangaan? Om te beginnen mijn nummer is 06-48067621, wacht jouw reactie met grote belangstelling af. Warme en lieve groet, Wim de Groot. uit Capelle aan den IJssel.

Geplaatst op 02-09-2018 23:04

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer