Mijn vriend en ik hebben een leuke relatie maar de seks is bizar slecht

Door:

SmmYY

Likes:

2

Geplaatst op:

22-01-2018

Reacties:

2

SmmYY schrijft:

Mijn vriend en ik hebben een leuke relatie maar de seks is bizar slecht. Ik vind het tijd om daar wat aan te doen. Ik wil een lekkere vent in bed die wel weet hoe het moet.

Ben jij de man die mij dat eens haarfijn gaat uitleggen?

Ik heb geen eisen, jij bent gewoon een leuke spontane vent die er alles aan doet om de avond zo perfect mogelijk te laten verlopen. Daar ben ik gek op!

 

Ik wil seks met SmmYY

Reacties

David

Hoi smmyy met David uit Amersfoort ik jouw advertentie staan dat je een man zoekt voor seks hebben wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar kan genieten op seks gebied met elkaar hebben groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 05-06-2018 06:30

Dick

Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Geplaatst op 08-03-2019 09:02

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer