Niet kort maar erg..

Door:

STRAIGHT

Likes:

18

Geplaatst op:

06-01-2018

Reacties:

1

STRAIGHT schrijft:

Eigenlijk heb ik niets te klagen. Ik heb een leuke baan en een vriend die veel om me geeft en veel voor me doet maar toch ben ik op deze site beland.

Ik verveel me gewoon heel vaak en dan vooral op het gebied van seks. Mijn vriend is een beetje terughoudend in bed en soft. Dat maakt het soms moeilijk voor mij om bevredigd te raken moet ik zeggen.

Ik wil een eenmalig uitstapje maken en mijn oog is gevallen op jou. Je komt lekker bazig over en ik denk dat jij niet uit bent op een relatie toch?

Het liefst plan ik een date met je in bij jou thuis en dan mag jij me lekker rond commanderen. Jij moet zeggen wat ik moet doen en als ik het niet naar wens uitvoer mag je me straffen. Heb je al een idee wat voor soort taken ik kan verwachten?;-)

Ik wil seks met STRAIGHT

Reacties

David

Hoi straight met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt voor seks hebben ik wil graag met incontactkomen en afspreken met je mag bij mij kom in Amersfoort bij me thuis komen wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar gaan genieten met ze tweetjes groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 04-06-2018 20:09

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer