Ongedwongen seksrelatie

Door:

Loiiees

Likes:

2

Geplaatst op:

22-11-2017

Reacties:

4

Loiiees schrijft:

Als vrouw carrière maken kan wel, maar daar moet je wel een prijs voor betalen in dit land. Het kost erg veel tijd en energie en op een bepaalde manier schrikt het mannen af.

In het dagelijkse leven lukt het me maar niet om aan mijn seksuele trekken te komen. Nou dan maar het internet op! 

Waar het dus om gaat is dat je met mij naar bed gaat. Wij gaan elkaar een lekkere sekspartij geven waarbij jij ook zeker aan je trekken zult komen. Ik wil je hier eventueel ook voor betalen, al wil ik niet dat je dit met tegenzin doet!

Kun je mij iets terugsturen als je interesse hebt? 

Kus Loïs

Ik wil seks met Loiiees

Reacties

Edwin

Hoi lois ik ben getrouwde man die sex tekort komt ik wil geen geld ik wil alleen maar sex kun je kontakt op nemen via mail

Geplaatst op 23-11-2017 21:50

Andy

Hey Hey ... heb nooit met tegenzin seks en voor mij staat het plezier van de vrouw voorop (vind ik ontzettend opwindend :p). Ben en fitte man van 27 ... so you know ;)

Geplaatst op 28-11-2017 22:01

Wim

Hi Lois, ik ben Wim, was ooit ondernemer, maar door nalatigheden met betalingen moest ik mijn zaak aan de wilgen hangen. Daardoor ben ik ook sinds 2014 gescheiden, woon alleen met mijn hondje Sjakie en heb geen kinderen. Dus goed dat jij jouw carriere hebt, daar wil ik ook graag bij ondersteunen door een warm thuisfront voor jou te zijn. En ondanks dat ik inmiddels 59 jaar ben, kom je bij mij niets tekort, dus hoop ik dat jij ook geen belemmeringen hebt. Laat maar weten of je met deze goed uit ziende en verzorgde man een terrasje wilt pakken en bezien wat er meer voor ons in zit. Ik rook niet, drink met mate, houd van de gewone dingen in het leven. Ga nu op veel zaken niet dieper in omdat we dat in een persoonlijk contact aan bod kunnen laten komen. Voor nu mijn nummer is 06-48067621 en heb een PF op Whatsapp staan, lieve en zorgzame groet, Wim de Groot

Geplaatst op 12-06-2018 12:15

WimdeGroot

Hi Lois, ik reageerde al eerder, heb nog steeds veel belangstelling, jij hebt weinig tijd, ik tijd te over, we kunnen dus een goede seksmatch zijn. en sta op termijn open voor meer een carrierevrouw is voor mij geen probleem, sterker nog, ik wil je graag vooruit helpen en ondersteunen, zolang er niemand een underdog is, want de een kan niet zonder de ander. Interesse? Mijn nummer is 06-48067621. Mailen mag ook via wimdegroot342@gmail.com Liefs Wim de Groot.

Geplaatst op 29-08-2018 00:50

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer