Op erotische manier ontspannen

Door:

Juudithhh1

Likes:

2

Geplaatst op:

02-01-2018

Reacties:

2

Juudithhh1 schrijft:

Kan dat met jou?
Poeh, ik pers dit bericht er nog zo laat maar even uit, want dan kan ik lekker vol verwachtingen en verlangens met jou in mijn hoofd en lijf naar dromenland. 

Wil je vragen of je tussentijds mijn profiel wilt lezen en of je bij jezelf wilt nagaan of je toe bent aan erotisch afschakelen. Op erotische wijze seks bedrijven. Beetje kamasutra-achtig misschien?

We kunnen het proberen toch? Ben toe aan ontspanning via seks, maar dan wel echt op de intiemste manier die er is of kan zijn tussen ons. Voor een eerste keer is het toch wat onwennig, maar daardoor hoeven wij ons niet te laten beïnvloeden. 

Denk dat ik straks wel heel heet en nat weer wakker word morgenochtend. Hoop dat je dan hebt gereageerd uiteraard met een puur en intiem berichtje terug....

Lekker slapen en tot straks, 
Judith

Ik wil seks met Juudithhh1

Reacties

David

Hoi juudit met David uit Amersfoort ik jouw advertentie staan dat je een man zoekt seks feesten wil je bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we incontactkomen met je juudit groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 03-06-2018 09:56

Wim

Hi Judith, op een beetje mysterieuze manier erotisch met elkaar bezig zijn, dat is waar ik denk ik wel naar op zoek ben. Zal de eerste X best wat wennen zijn, maar als het een nieuwe manier van met elkaar omgaan wordt, dan is het wel wat ik graag met jou wil. Been een Hollandse gescheiden vent, heb geen kinderen, wel een hondje, en ik mag er nog best zijn met mijn 59 jaren op de teller. Dus om kort te gaan, mijn nummer is 06-48067621 en ook een foto op Whatsapp, hoor ik je snel, liefs, Wim de Groot ( Regio 010.)

Geplaatst op 13-07-2018 01:25

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer