Op zoek naar een LIEFDESAVONTUUR

Door:

WennenJoh

Likes:

16

Geplaatst op:

23-04-2018

Reacties:

3

WennenJoh schrijft:

Ik ben al best lang single en met mijn speeltjes kan ik het goed redden maar ik krijg steeds meer behoefte aan echte intimiteit met een leuke, fijne man.

Alleen seks is niet wat ik zoek, hoe lekker ik het ook vind! Dus waar het op neer komt is dat ik behoefte heb aan een echte liefdesrelatie. Dat hoeft niet meteen superserieus te zijn hoor. 

Zullen wij binnenkort wat gaan nuttigen samen? 

LIEFS, WENDY X

Ik wil seks met WennenJoh

Reacties

Nico

Mail me maar niekisaardig@live.nl

Geplaatst op 23-04-2018 15:54

Wim

Hi Wendy, ik ben Wim, 59, gescheiden sinds 2014 en ik woon alleen met mijn hondje Sjakie. Net als je zegt, het zal best wennen zijn voor ons tweeen, dus stel ik voor samen een relatie te beginnen, maar die wel langzaamaan op te bouwen, want betekent een omschakeling, maar wel eentje, waarvan ik vind dat die niet mis mag gaan. Dus om te beginnen, binnenkort samen iets nuttigen en als er een klik is, kunnen we verder afspreken. En wil je oo seks, dat is ook bespreekbaar, maar net als bij jou het gaat niet alleen om de seks, maar om het complete plaatje. Zin in? Mijn nummer is 06-48067621 en ik woon zelf in Capelle aan den IJssel, lieve groet, Wim de Groot. Je mag ook een bericht naar mijn mobiel sturen, dat is wimdegroot342@gmail.com

Geplaatst op 18-06-2018 11:28

Jos

Hallo Wendy, Las net je advertentie en de tekst sprak me wel aan. Leuke foto, lekker ondeugend, zou je graag willen ontmoeten. Zijn we allebei op zoek naar een leuke sexpartner, omdat we allebei te weinig (of geen) seks hebben ? Misschien kunnen we elkaar helpen. Lekker (s)experimenteren ! Gewoon lekker urenlang genieten van elkaar. Woon in Zoetermeer. Ik zou graag een keer afspreken. Hoop gauw van je te horen.... xxx Jos zoeterman@hotmail.com 06 46 158 505 (WhatsApp) Heb ook overdag tijd om samen iets af te spreken.

Geplaatst op 04-11-2018 14:28

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer