Real love bestaat dat nog?

Door:

65josee

Likes:

1

Geplaatst op:

09-04-2018

Reacties:

1

65josee schrijft:

Ik heb vaak het gevoel dat ik gewoon niet meer op mijn plek ben in deze maatschappij. Dat ik als hopeloze romanticus niet meer pas in de huidige cultuur. Ware liefde, bestaat dat überhaupt nog? Gelooft iemand er nog in, behalve ikzelf?

Is het jou bijvoorbeeld al gelukt echt contact te leggen met iemand anders hier? Niet alleen seks, of een spannende afspraak, maar echt iemand leren kennen. Een klik met iemand. Dat is zeldzaam. 

Ik denk dat een klik iets is wat alleen mogelijk is als je elkaar ontmoet. Wat denk jij riceboy11, wagen we het erop? Ontmoet je me morgen voor een drankje?

Ik wil seks met 65josee

Reacties

Jos

Hallo lieve Josee, Las net je advertentie en de tekst sprak me wel aan. Leuke foto, lekker ondeugend, zou je graag willen ontmoeten. Zijn we allebei op zoek naar een leuke sexpartner, omdat we allebei te weinig (of geen) seks hebben ? Misschien kunnen we elkaar helpen. Lekker (s)experimenteren ! Gewoon lekker urenlang genieten van elkaar. Woon in Zoetermeer. Ik zou graag een keer afspreken. Hoop gauw van je te horen.... xxx Jos zoeterman@hotmail.com 06 46 158 505 (WhatsApp) Heb ook overdag tijd om samen iets af te spreken.

Geplaatst op 04-11-2018 14:35

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer