Rijk single opzoek naar discreet contact

Door:

HighClass_Abby

Likes:

428

Geplaatst op:

12-01-2018

Reacties:

4

HighClass_Abby schrijft:

Beste heer, Ik heb mijn schaapjes op het droge, heb miljoenen in kas want ik ben directrice bij een groot concern waarvan ik de naam uit veiligheidsredenen niet mag noemen. Mijn aanmelding hier mag niet uit lekken dus als wij een relatie beginnen is discretie vereist. 

Kan ik ervan op aan gaan dat een man van 24 zoals u een geheim kan bewaren? Of moet ik uw stilzwijgen afkopen? 

Neem aan dat jij ook een vrouw zoals mij gewoon wilt leren kennen, misschien wel een relatie mee zou willen hebben dus het is ook voor jouw "veiligheid". 

Hele dikke kus!

Ik wil seks met HighClass_Abby

Reacties

eric

ericmarrisen@gmail.com

Geplaatst op 14-01-2018 00:07

thom

Ik ben een knappe verzorgde jonge man. Je zal het verbazen dat zo'n leuke vent als ik hier ben. Maar ik kan je garanderen je krijgt zeker geen spijt! Vooral genieten staat bij mij hoog in het vaandel. Ik kan jou heerlijk laten genieten hoop jij mij voor een spannende erotische date! Liefs stuur mij een bericht en we komen snel gezellig samen. Xxx Thom.

Geplaatst op 15-02-2018 22:24

René

Hoi hoi HighClass Abby. Ik zou graag met deze mooie schoonheid iets af willen spreken en misschien wel meer. En het kan zeker discreet blijven. Een hoop gauw iets van je te mogen horen. 0627339659. Liefs kusjes René

Geplaatst op 10-04-2018 19:10

kees

Hey class Abby je zult wel maatje gevonden hebben, maar als nog zoekende bent wat denk je van een senior gewone jongen, geen beestjes op het droge (hou meer van natte beestjes) een oudere zakenrelatie kun je altijd mee aan komen app 0625082790 kees

Geplaatst op 04-08-2019 21:12

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer