Seks in de auto

Door:

Julisha

Likes:

2

Geplaatst op:

08-11-2017

Reacties:

3

Julisha schrijft:

Ik vind echt niets sexier dan onderweg seks hebben. Als ik je leuk vind en we wat afspreken dan zal ik je tijdens het rijden eens lekker pijpen en als we het echt niet meer houden zetten we hem aan de kant om de vering eens even goed uit te testen, snap je? ;)

Stuur me een message als je ook helemaal geil word van dit idee, ok?

Kus Juli

Ik wil seks met Julisha

Reacties

Vince

Ik ben 64 getrouwd, zou graag mijn ervaring met je delen, ben echter alleen op woensdag overdag vrij dus waar,waar, waar , waar

Geplaatst op 20-04-2018 00:19

Wim

Hi juli, het is bijna Juli, dus dikke tijd voor jou. Ik ben Wim, 59, gescheiden, alleen wonend. Ik zoek een nieuw contact, liefst met een tintje, ben geen eendagsvlieg dus liefst, vaker, regelmatig of vast sekscontact dat op alle vlakken natuurlijk meer mag worden. Dus afspreken, proefrit maken en bezien of we samen de rit van het leven samen uit kunnen rijden? Mijn nummer is 06-48067621 en heb een foto op Whatsapp staan, dus tot snel lieverd, kus, Wim.

Geplaatst op 22-06-2018 01:28

Rob

Heey Julie, ik ben een jonge gast van 19. Maak ik een kans bij een jouw?

Geplaatst op 19-07-2018 12:33

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer