Sensuele massage en meer

Door:

Bas

Likes:

0

Geplaatst op:

21-09-2018

Reacties:

0

Bas schrijft:

Ik ben een leuke atletisch gebouwde getrouwde man van eind 30 met stoere kop op zoek naar een erotisch avontuurtje buiten de deur... Ik verlang er hevig naar een mooie vreemde vrouw helemaal te ontdekken met mijn handen en mijn mond. Na een paar drankjes in de bar van een leuk hotel waar we ongegeneerd flirten, verdwijnen we naar de kamer. We beginnen met een verkwikkende douche, waarna we half afgedroogd naar de slaapkamer verplaatsen. Daar gooi ik je op je rug op bed, en kruip over je heen om je zachtjes in je hals te zoenen... en langzaam werkt ik mezelf naar beneden, heerlijk je borsten strelend en masserend... tot de binnenkant van je dijen, je kuiten en je zachte voeten... met uitzicht op je heerlijke glinsterende kutje... Het is moeilijk voor me om niet met mijn hoofd tussen je dijen te duiken en je helemaal gek te maken met mijn tong. Maar ik ben gedisciplineerd en draai je zachtjes op je rug om de massage voort te zetten. Je hals.. je schouderbladen, je onderrug, alles komt uitgebreid aan bod, geholpen door heerlijk geurend warme olie... Dan kneed ik heerlijk je billen... stevig maar nog wel teder... en af en toe duw ik ze iets uit elkaar zodat ik je kutje weer kan zien... Weer de binnenkant van je dijen, af en toe kom ik met mijn vingers zachtjes langs je intiemste plekje... Tot ook jij meer wil... en terwijl je je hoofd in je kussen laat vallen voel je dat ik in je kom... Hoor ik van je? x Bas

Ik wil seks met Bas

Reacties

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer