Serieuze partner gezocht

Door:

jacokimi

Likes:

2

Geplaatst op:

07-11-2017

Reacties:

2

jacokimi schrijft:

Hoi ik ben dus echt op zoek naar een serieuze partner. Seks hoort daar ook bij, maar dat is niet het eerste waar het op dit moment bij me om draait. Ik wil echt een maatje waar ik mee op vakantie kan en leuke dingen kan doen.

Als je een lieve, begripvolle man bent met een beetje diepgang zou ik het met jou graag willen proberen. Schrijf je me terug?
 

Zoek jij ook iemand?


Een meid die vol in het leven staat en geniet van al het goede is het leven. Maar helaas ben ik nog altijd vrijgezel en daar zou ik heel graag verandering in willen brengen.Ik vind het heerlijk om leuke dingen te doen en om te reizen en zoek nu een maatje om samen al die dingen mee te doen.

Liefs van Jackie

Ik wil seks met jacokimi

Reacties

Dann

Goedemiddag Jacokimi, Ik ben 52 jaar en wat je zoekt spreekt me wel aan, reizen en een maatje om samen leuke dingen mee te doen. Ik ben gescheiden en heb je dochters van rond de 20 beide nog studerend. Ik ben woonachtig in West Friesland. Als je geinterresteert in mij bent hoor ik graag van je, en kunnen we misschien iets opbouwen. Gr. Dann

Geplaatst op 24-02-2018 15:29

Wim

Hi Jackie, ik ben Wim, een gescheiden Hollandse man en net als jij op zoek naar een serieuze partner voor het leven. Woon momenteel in Capelle aan den IJssel, maar heb ik verder geen binding mee, familie heb ik evenmin. Op dit moment ben ik 59 lentes, flexibel in de omgang, diepgang, leuk opgedroogd, goede houvast, brede schouder en nog veel meer, dat je zelf mag komen ontdekken en omdat we toch serieus zijn alvast mijn nummer 06-48067621 heb een foto op Whatsapp, weetje ook waar je aan toe bent, geen kat in de zak. Heb geen kinderen, wel een hondje, En als je een leuk berichtje stuurt, spreken we op een gezellig terrasje af en merken we gelijk of we een allesbelovende match voor elkaar zijn. Liefs en kus Wim.

Geplaatst op 06-06-2018 00:02

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer