Spannend avontuur

Door:

Coory

Likes:

2

Geplaatst op:

25-12-2017

Reacties:

1

Coory schrijft:

Ben jij wel eens in een parenclub geweest? Hier in de buurt is er een hele leuke. Ze hebben tweede kerst een speciale kerstavond. Dan mag je ook nieuw vlees meenemen en is er altijd een heet jaarafsluitings feest.

Heb je zin om met me mee te gaan? Je hoeft niet direct uit de kleren hoor, maar het is gewoon fijn om de sfeer daar te proeven. En het is sowieso altijd een spannend avontuur :p

Ik hoor het wel! xxx

Ik wil seks met Coory

Reacties

David

Hoi coory met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt voor seks hebben ik ben nooit in de parenclub ge west ik zal een keer naar parenclub toe met je het lijk me leuk om met jouw heen gaan wil je met mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504ik hoop dat we elkaar afspreken groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 08-05-2018 21:18

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer