Teveel panda punten!

Door:

Pandabeer

Likes:

1

Geplaatst op:

27-12-2017

Reacties:

3

Pandabeer schrijft:

Ben je bekend met het panda principe?? Je spaart elke maand panda punten op wanneer je geen seks hebt gehad en na een jaar heb je genoeg punten om voor panda uitgemaakt te worden.

k en mijn vriendinnen hebben een traditie dat we na een jaar lang geen seks met uitgaan een shirt van een panda moeten dragen... IK MOET HET SHIRT DRAGEN!! 

Echt klote, niet omdat ik het shirt moet dragen, vind het wel leuk! haha maar het dringt dan wel even door dat ik al zo lang geen seks meer heb gehad.

KLOTE! 

*** WIL JIJ SEKS MET MIJ???? *** 

Ik wil seks met Pandabeer

Reacties

Fons

Geef mij ook maar een shirt.

Geplaatst op 30-12-2017 16:08

Dwayne

Hey ik heb wel zin in een afspraakje xD stuur me even een mailtje zodat we nummers kunnen uitwisselen. Hoop dat je me 21 cm aankan ;)

Geplaatst op 17-04-2018 14:05

Wim

Hi Panda, ik wil seks met jou en als je wilt mag je bij mij Geile Beer punten scoren, Hoe vaker je seks met mij hebt hoe meer Geile Beer punten je krijgt, krijg je steeds meer privileges, en kan je ook uitzien naar een vaste relatie met mij, zin in? Begin met mij de Geile Beer punten te sparen. Aanmelden is simpel, App me op 06-48067621 en we maken onze start nadat we onze gegevens uitgewisseld hebben. Geile groet en liefs Wim de Groot. uit Capelle aan den IJssel.

Geplaatst op 23-08-2018 04:43

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer