U lijkt mij een lieve en fijne vent!

Door:

TessadeV

Likes:

9

Geplaatst op:

30-04-2018

Reacties:

5

TessadeV schrijft:

En daar ben ik enorm blij mee. Het stikt hier namelijk van de onbetrouwbare en gure types. Ben nu al 2x helemaal voor niets naar een hotel gereden voor een seksafspraakje.

Heb daar beide keren een half uur in de lobby tevergeefs staan wachten terwijl er dus niemand kwam opdagen. Blijkbaar is het leuk om hier kwetsbare vrouwen te pesten. U lijkt me daarentegen wel een fijne man dus ik zou dan ook graag iets fijns met u inplannen!

U komt uw afspraken wel na toch? Groetjes, Tessa

Ik wil seks met TessadeV

Reacties

Sportyfrank

Heyy tessa, Wat een nare streek dat die mannen je gewoon in de lobby hebben laten wachten! Wanneer wij in een hotel afspreken zal ik zorgen dat ik er voor jou ben, dan hoef je ook niet te wachten, ik zou je ook wel op kunnen halen ergens! Mail me xfrank

Geplaatst op 06-05-2018 12:50

A.

Hey tessa, Als wij een afspraak maken dan ben ik er. Ik hoop dat je het niet erg vindt dat onervaren ben. Ik wil graag meer van jou leren. A.

Geplaatst op 17-06-2018 10:02

Maarten

Dag, Ik ben Maarten, 63 jaar. Ik woon in Ridderkerk. Ik hoop dat je in de buurt woont. Hier is mijn nummer 0625567466 Groetjes Maarten

Geplaatst op 27-06-2018 20:19

Jos

Hallo lieve Tessa, Las net je advertentie en de tekst sprak me wel aan. Leuke foto, lekker ondeugend, zou je graag willen ontmoeten. Zijn we allebei op zoek naar een leuke sexpartner, omdat we allebei te weinig (of geen) seks hebben ? Misschien kunnen we elkaar helpen. Lekker (s)experimenteren ! Gewoon lekker urenlang genieten van elkaar. Woon in Zoetermeer. Ik zou graag een keer afspreken. Hoop gauw van je te horen.... xxx Jos zoeterman@hotmail.com 06 46 158 505 (WhatsApp) Heb ook overdag tijd om samen iets af te spreken.

Geplaatst op 04-11-2018 14:27

evert

Hallo Tessa, ben 51 jaar en woon in Hierden, wil graag met je in contact komen en wat moois gaan doen waar we allebij kunnen van genieten. hoor van je.

Geplaatst op 11-08-2019 19:23

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer