Vanwege fysieke beperking bij man op zoek

Door:

Jolande01

Likes:

42

Geplaatst op:

11-12-2017

Reacties:

3

Jolande01 schrijft:

Ik geniet graag van het leven en van de kleine dingen. Wat ik nog mis is die man in mijn armen en voornamelijk in mijn bed.

Vanwege fysieke beperking bij man op zoek naar nachtelijk gezelschap. Ik mag toch ook af en toe nog verwend worden op mijn leeftijd? Hij hoeft het niet te weten, dat lijkt me het beste voor iedereen!

Kun jij discretie bewaren? Dan geef ik me helemaal aan je over en kunnen wij leuke en energieke nachten samen gaan beleven. Het maakt me al hitsig als ik er aan denk.

Zou je zorgzaam voor mij zijn?

Aarzel dan aub niet, ok?

Ik wil seks met Jolande01

Reacties

johan

Hoi jolande hier met johan ik wil jou wel geven wat jij te kort komt maar kan dat niet s,nachs maar over dag als het mogelijk is dan wil ik je graag ontmoeten. groetjes johan

Geplaatst op 04-01-2018 09:18

Henk

Hallo Jolande, deze zorgzame man zou met jou best willen afspreken. Misschien ergens een kopje koffie gaan drinken eerst. Ik wacht graag je bericht af. Mail me maar. Groetjes, Henk

Geplaatst op 08-01-2018 13:40

Wim

Hi Joalande, ik ben Wim, 59 gescheiden, woon alleen en dat is buitengewoon saai. Dus op regelmatige basis kan je bij mij komen en elkaar goed verwennen. Heb geen kinderen, wel een hondje, dus meer weten? App me eventjes via 06-48067621. Er is een foto op Whatsapp, dus een gezicht erbij heb je ook al. Je krijgt mijn adres in Capelle aan den IJssel via prive contact, liefs, Wim de Groot.

Geplaatst op 08-06-2018 16:55

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer