Veel ervaringen op verschillende vlakken

Door:

EstherJ

Likes:

7

Geplaatst op:

06-02-2018

Reacties:

2

EstherJ schrijft:

Ik ben nog onbeschreven als het om internet daten gaat. Maar ik heb wel heel veel ervaring op andere vlakken.

Vurige, passionele lady zoekt haar vagebond. Ik ben [nog] erg onbeschreven als het gaat om daten via internet. Dat maak ik echter wel goed door ervaring op andere vlakken [hint][hint].

Aantrekkelijke charmeur of ondeugende vagebond, een man vol passie, lust en begeerte en die dat samen met mij wil ontluiken in een eenmalig of vaker avontuur.

Wil jij van die ervaring profiteren

Ik wil seks met EstherJ

Reacties

Willem

Hoi hoi, mooie foto van een serie dame. Zou graag wat van je horen in de mail. Ik ben 43 en ook niet heel bekend met internet daten. Ben in relatie, dus moet wel discreet. miwnavtslo@outlook.com. Groeten

Geplaatst op 26-03-2018 21:36

BillyJoe/Sjoerd

Hallo EstherJ. Jou mooie borsten lonkt mij om daar eens lekker tussen te neuken. Ik ben een (jonge)man van 63,maar wordt jonger geschat. Woon dicht bij de stad Groningen,en zoek iemand die binnen een straal van 25/50 kilometer woont. Indien jij daar aan voldoe,en het lijkt jou wat om met een oudere man af te spreken,om eerst iets te gaan drinken,en indien er een klik is kunnen we altijd verder gaan afspreken. Ik heb op dit moment veertien dagen vakantie. Heb eigen vervoer,dus kan ergens gaan afspreken. Indien het jou wat lijkt bel dan 0620832965.

Geplaatst op 28-07-2019 14:19

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer