Verdien jij iets lekkers?

Door:

StripSyl

Likes:

6

Geplaatst op:

19-02-2018

Reacties:

2

StripSyl schrijft:

Een kennis van mij werkt in een striptease bar en verdient goed haar geld met strippen. Ze vertelde me dat er binnenkort plaatsen vrij komen en ze vroeg me of het niks voor mij was.

Het lijkt me wel wat maar ik wil me niet belachelijk maken bij een try-out dus zoek ik een "proefkonijn" voor wie ik een showtje mag inoefenen en die me dan ook tips kan geven hoe het anders/beter kan.

En als dank voor je hulp, mag je een beloning van mij verwachten :)
 

Je wilt me helpen zodat ik geen slecht figuur sla als ik ga solliciteren in die stripclub.

Je mag me tips en raad geven, jij weet als man zijnde wel wat leuk en lekker is om te zien :)

Ik wil seks met StripSyl

Reacties

David

Hoi stripsyl met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt om te stipen wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat incontactkomen en afspreken met. Mij groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 05-06-2018 10:44

Henk

Hallo StripSyl, Ik ben Henk en ben weduwnaar van 62 Ik ben een rustige man met erg veel geduld. Ik woon in Utrecht (Overvecht Noord). Je mag voor mij komen strippen, je bent een mooie vrouw. Je lijkt me juist heel lekker. Tuurlijk kan je mij wel bereiken en dat is dan: henk12556@gmail.com Groetjes, Henk

Geplaatst op 01-01-2019 20:21

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer