Verkeerde opening?

Door:

LoveMeNatas

Likes:

8

Geplaatst op:

29-12-2017

Reacties:

2

LoveMeNatas schrijft:

Ik had zeker niet moeten beginnen over mijn voetfetisj? 

Heel dom van me maar ik wilde gewoon eerlijk blijven en meteen laten weten waar ik naar op zoek ben. Als dat niet is waar jij naar zoekt dan houdt het op helaas. 

Mocht je nog een keer interesse hebben mag je me altijd bereiken! Verder wens ik je veel succes hier op de site. Hoop dat je vindt wat je zoekt!! 

Lieve kus! En het allerbeste ♥

Ik wil seks met LoveMeNatas

Reacties

David

Hoi natas met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt om leuke dingen kan doen met ze tweetjes en genieten wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we incontactkomen met ze tweetjes groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 02-06-2018 13:09

Wim

Hi Natas, verkeerde opening? Als jij bij mij een voetfetish hebt, prima, als ik dan de rest van jouw lichaam mag verkennen en uitproberen, hebben we wat mij betreft een lekker geile deal hoor en wie weet komen we er wel vaker of regelmatig op terug. Mijn nummer is 06-48067621, Ik ben Wim, gescheiden, alleen wonend, geen kinderen, dus geen belemmeringen, tot snel Lieve kus terug, Wim de Groot ( Schoenmaat 44.)

Geplaatst op 28-07-2018 16:44

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer