Vind jij het erg dat ik rook?

Door:

FemmieFem

Likes:

12

Geplaatst op:

14-03-2018

Reacties:

5

FemmieFem schrijft:

Ik ben de laatste tijd een paar keer op date geweest en echt àlle mannen begonnen te zeiken over het feit dat ik rook en vroegen meteen wanneer ik ging stoppen!

Echt serieus?! Dat is toch niet normaal?? Ik zeg niet dat ik sowieso nooit wil stoppen maar dat moet ik dan toch lekker zelf weten? Ik ben toch een volwassen vrouw?! En trouwens, ik doe zelf ook helemaal niet zo moeilijk als een man bijvoorbeeld veel drinkt of rookt.

Niemand is perfect en ik ben echt liever gezellig dan zo'n saaie doos haha!!!

Ik heb dus geen zin meer om mijn tijd te verspillen aan van die zeikerds dus als jij net zo'n saaie sukkel bent als al die andere kerels, hoef je echt niet te reageren hoor!

Ik wil seks met FemmieFem

Reacties

ferdii

met rokende dames heb ik geen probleem. onderweg naar jouw toe neem ik een pakje sigaret mee kunnen samen rokend babbelen. en de rest komt wel van zelf. ×××× ferdii

Geplaatst op 19-03-2018 11:05

Wim

Hi Femmie, ik ben Wim, rookte ook in mijn jonge jaren, maar ben toch nog snel gestopt. Feit dat ik lang geleden gestopt ben is denk ik ook de reden, dat ik niet zwaar trek aan het feit dat jij wel rookt. Mijn vader rookte tot zijn 80e, daarna werd COPD geconstateerd en toen besloot hij te stoppen, maar kon hij het feit niet meer stoppen dat hij zonder zuurstofpomp geen lucht meer kreeg. ( Hij stierf een dievendood op zijn 82e.) Iedereen kwam met verwijten, maar ik niet, want is immers een eigen keuze en dat is mijn relaas. Dus heb je interesse in deze gescheiden Hollandse man zonder kinderen, met hond die alleen woont. En wil je graag lichtvoetig met mij samen zijn, bel of app 06-48067621 Lieve en warmbloedige groet, Wim de Groot. uit Capelle aan den IJssel.

Geplaatst op 04-09-2018 23:19

Henk

Hallo FemmieFem, Ik ben Henk en ben weduwnaar van 62 Ik ben een rustige man met erg veel geduld. Ik woon in Utrecht (Overvecht Noord). Ja ik wil je graag een weekend met je spelen, ik sta ook al een tijdje droog op dit gebied. Voor mij ben je zeker niet te oud, je lijkt me juist heel lekker. Ik rook zelf ook, dan kunnen we na de seks even een sigaretje doen. Tuurlijk kan je mij wel bereiken en dat is dan: henk12556@gmail.com Groetjes, Henk

Geplaatst op 01-01-2019 20:06

Dick

Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Geplaatst op 26-02-2019 10:51

Harry Brouwer

Hoi daar! Voor mij is het juist een pluspunt dat je rookt, ik heb een rookfetisj en vind het superspannend om een mooie vrouw als jij te zien roken! Alleen bij de gedachte al dat ik je met een sigaretje in bed zie liggen wind me al op.... als het je leuk lijkt om eens wat fotootjes uit te wisselen om mee te beginnen dan stuur maar een mailtje!

Geplaatst op 28-09-2019 17:04

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer