Vlotte weduwe zoekt nieuw contact

Door:

HeyHazel

Likes:

2

Geplaatst op:

05-03-2018

Reacties:

3

HeyHazel schrijft:

65 jaar en weduwe, ik heb echt heel lang gedacht dat ik nooit meer iemand wilde kennen maar nu merk ik toch wel dat alleen oud worden alles behalve gezellig is.

Ik zou graag een mooie vriendschap op willen bouwen waar erotiek niet in mag ontbreken en misschien groeit er meer uit maar dat zie ik dan wel weer. 

Heb jij een voorstel of zie je het niet zitten om mij te leren kennen?

Ik wil seks met HeyHazel

Reacties

John Regeling

0644528570

Geplaatst op 31-03-2018 00:43

John Regeling

Hoy Hazel, ik zag je berichtje, en die sprak me aan. Zou graag met jou in contact willen komen. Je kunt me appen als je wilt. Onder nummer 0644528570. Geile kus John.

Geplaatst op 22-04-2018 11:45

Wim

Hallo Hazel, ik ben Wim, zoek ook een relatie, waar een gezonde dosis erotiek niet mag ontbreken. Ik ben een Hollandse gescheiden man zonder kinderen en woon alleen en door de omstandigheden dreig ik steeds verder negatief af te glijden. Dat moet natuurlijk gekeerd worden, dus misschien kunnen we eens kennismaken en bezien wat onze mogelijkheden zijn. Ik woon zelf in Capelle aan den IJssel. (ZH) Kan door financiele omstandigheden nog even niets vasts aangaan, maar we kunnen beginnen met wel lusten, geen lasten en tzt verder uitbouwen. Ik ben 1.90, 100 kilo, geen tattoo en piercing, en geinteresseerd in gewone dagelijkse zaken, heb wel een hondje. Rook niet, drink zelden, dus heb je belangstelling, mijn nummer is 06-48067621 en wie weet kunnen we elkaar erg goed aan en invullen, liefs, Wim de Groot (59).

Geplaatst op 14-06-2018 10:45

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer