Voordat ik ga trouwen nog genieten

Door:

sunnshinne

Likes:

22

Geplaatst op:

11-12-2017

Reacties:

1

sunnshinne schrijft:

Hallo, ik sta bijna op het punt om te gaan trouwen. Ik ken eigenlijk alleen het lijf van mijn aanstaande, en ik vind dat ik het recht heb, om 1 keer met een ander te vrijen, voor ik hem eeuwige trouw beloof.

Gewoon voor 1 keer.

Bijna ga ik trouwen en voordat ik ga trouwen wil ik graag nog even lekker het bed delen met een hete vent. Het gaat me om eenmalige seks. Ik kan het maar niet verkroppen dat mijn aanstaande de enige man is waar ik het ooit mee zou doen...

Nog even seks met een ander voordat ik ga trouwen. Als jij het spannend vind dan gaat dat wel goed komen met ons. Wat zou jij er van denken, doen we het er voor?

Wil jij dat doen voor mij?

Ik wil seks met sunnshinne

Reacties

David

Hoi sunnshinne met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt voor seks hebben en ook op seks gebied hebben en kan genieten met ze tweetjes afspreken ik hoop dat we elkaar leuke dingen kan doen wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 07-05-2018 22:17

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer