Waarom binden aan 1 man.

Door:

Megan1984

Likes:

0

Geplaatst op:

09-07-2018

Reacties:

2

Megan1984 schrijft:

Geen verplichtingen, geen kettingen, gewoon leuke mensen ontmoeten waar ik leuke dingen mee kan doen.

Enige wat ik echt moet delen is dat je niemand negatief in je leven moet hebben.
 

Ik wil seks met Megan1984

Reacties

mikeb95

Ik wil wel leuk contact met je en misschien wel meer app me ben 24 en een sportieve jongen 0619126665

Geplaatst op 14-07-2018 19:38

johnko18

he fantastische mooie dame, wat zie jij er lief uit zeg. ik wil iets zeggen, maar je bent zo mooi, ik weet niet meer goed hoe ik het uit leg. stel je eens voor dat wij af zouden spreken. dan zou ik doe moeten geven dat ik lang naar je foto heb gekeken, de moegenlijkheid heb ontweken, toen ik er achterkwam dat mij de kracht zou ontbreken om jou niet te schrijfen. want ik zag je lachend staan en ik kon niet zitten blijfen,ik probeerde het nog te verdrijfen,te laat ik voelde het verstijfen en plots dacht ik eventjes aan de liefde bedrijven, niet alleen dat, maar ik dacht aan hoe je aan me zou zitten, zoen in je nek, over je rug , je borsten naar beneden en daar was het al aan het verhitten. maar eerst zou ik je masseren, je eerst laten ontspannen is wat ik wilde proberen, liefde vol zou ik je strelen,masseren vingeren en likken, en als je het lekker vind zou ik hem er zo in prikken, je bent beeldschoon eigenlijk gewoon prachtig, een mooie vrouw lief maar ook krachtig. sex? john 27

Geplaatst op 23-02-2019 00:00

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer