Wat doe je in je dagelijks leven?

Door:

LoonTje

Likes:

4

Geplaatst op:

05-10-2018

Reacties:

4

LoonTje schrijft:

Wees jezelf en wees niet bang voor me.
Ik wil gewoon weten wat jij doet in je leven en of ik in jou leven wil zijn en wil blijven.

Ik wil seks met LoonTje

Reacties

Henri

Ja dat is moeilijk je omschrijft het niet makkelijk ik doe niet veel meer in mijn leven ik ben 58 en of jij wil zijn weet ik niet ik kan jou alleen sex geven zeg maar als een sex buddy en of jij wilt blijven nee dat is niet de bedoeling . Ik kan jou sex geven in bijna alles van teder tot ruige sex gr Henri xx Werkendam

Geplaatst op 05-10-2018 21:22

WimdeGroot

Hi LoonTje ik ben Wim, 60 jaar en na een grote burn out bij de deur beland, ben druk bezig mijn leven weer op de rit te krijgen. En JAAA ik wil graag dat je de rest van mijn leven aan mijn zijde bent om samen de leuke en minder leuke dingen te doen. Ben een eerlijke, oprechte en betrouwbare vent, maar wat tegenslagen gehad als zakelijke pech en mijn scheiding. Maar elk nadeel hep z'n voordeel, was het niet gebeurd, had ik er nu niet naar getaald jouw advertentie te beantwoorden. Maar de keus is en blijft natuurlijk geheel bij jou. Momenteel tot maart 2020 kreeg ik het advies mijn rust te nemen en dat doe ik ook. Maar op termijn staan alle opties gewoon open. Dus wat dacht je van samen rustig wel lusten geen lasten opbouwen en er daarna samen voluit voor gaan. Hier blijven ping pongen dat is lastig, dus volg me op in sta gram wimdegroot342 kunnen we daar gegevens en meer uitwisselen, lieve groet en meer Wim de Groot uit Capelle aan den IJssel.

Geplaatst op 06-10-2018 14:16

Michel

Het Loont je, Lieverd samen kennen we angstig zijn maar nooit bang,Knuffel Mies

Geplaatst op 27-11-2018 21:40

Dick

Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Geplaatst op 08-03-2019 10:03

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer