Wat hij doet kan ik ook

Door:

Paultje1984

Likes:

8

Geplaatst op:

30-11-2017

Reacties:

3

Paultje1984 schrijft:

WAT HIJ DOET KAN IK OOK! 

Hallo, 
Mijn partner heeft er een vriendin bij en ik ga hetzelfde doen. 

Maar niet met een vriendin, doe mij maar een andere man die ook een leuke dame wil leren kennen. Samen eens wat ondernemen, maar vooral van elkaar genieten wat betreft de seks. 

Misschien smaakt het ons wel naar meer! 
 

Over mij

ik wil echt niet arrogant overkomen, maar ik ben best knap. Mijn vriend is daarom ook bij mij denk ik, voor de uiterlijke schijn. Ik weet dat hij naast mij er nog een dame op na houd, en nu ben ik het zo zat dat ik ook wil ervaren hoe dat is, een man een vreemde man die met zijn handen over mijn lichaam streelt.

Over jou

Wil jij een knappe dame in bed? Gewoon voor de leuk, kijken hoe het is om het te doen met iemand die je eigenlijk niet kent? Het lijkt mij namelijk wel erg spannend!

Ik wil seks met Paultje1984

Reacties

David

Hoi paultje1984 met david uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt om seks hebben ik ben singel ik wil graag afspreken om seks hebben wil je mij Berichten trug sturen naar mij whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar onmoeten groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 06-05-2018 15:11

Wim

Hi Paultje1984, een reactie van Wim 1958, ben een gescheiden Hollandse man, leid best een eenzaam bestaan, sinds mijn scheiding in 2014. En zoals je zegt, een knappe vrouw strelen, leuke dingen doen en meer, dat is wat ik hier ook zoek. En smaakt het naar meer, dan sta ik daar natuurlijk ook helemaal voor open. Heb geen kinderen, en woon samen met mijn hondje. Veel spannends gebeurd er in huize de Groot dus niet, zeg je nu dat gaan we samen opleuken en bezien hoe ons samen zijn groeit, dan ben je van harte welkom, mijn nummer is dan 06-48067621, liefs, Wim de Groot.uit Capelle ad IJssel.

Geplaatst op 11-07-2018 10:46

Kiwi

Hoi Paultje, Als je nog iemand zoekt voor de seks stuur me maar wat terug. groetjes van Kiwi

Geplaatst op 27-10-2018 15:22

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer