What u see is what u get

Door:

JacobaX

Likes:

2

Geplaatst op:

23-12-2017

Reacties:

2

JacobaX schrijft:

Wat denk je, zie ik er nog goed uit? Ik dacht ik laat het maar allemaal zien alvast om geen valse verwachtingen te scheppen. What you see is what you get. Ik ben de jongste en de mooiste niet meer, maar ik heb nog genoeg om te geven.

Ik ben docent en heb veel stress van mijn werk. Hopelijk zal ik met jou een beetje kunnen ontspannen. Schrijf je me?

Groetjes, Jacoba

Ik wil seks met JacobaX

Reacties

Bart

Hai Jacoba, Veel stress? Laat mij je lekker masseren en verwennen. Wel eerst even een uitgebreider contact hebben hoor. Kus

Geplaatst op 24-12-2017 16:34

WimdeGroot

Hi Jacoba, ik ben Wim, ook niet de jongste, de mooiste, de strakste, maar alles funktioneert prima, alleen vraagje woon je wel een beetje in de regio, ik woon namelijk in Capelle aan den IJssel Ben bouwjaar 1958, gescheiden, woon alleen met mijn hondje Sjakie, Interesse en bij de juiste klik vaker of wie weet vaste sekspartners? Mijn nummer 06-48067621 tot snel, geile groet Wim de Groot. ( Wie weet ben je wel de ware Jacoba...)

Geplaatst op 21-09-2018 18:48

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer