Wij kunnen elkaar wel helpen denk ik

Door:

MijnMarianne

Likes:

93

Geplaatst op:

22-11-2017

Reacties:

3

MijnMarianne schrijft:

Na nu een hele tijd alleen te zijn geweest heb ik er nu genoeg van want ik wil ook weleens knuffelen op de bank met een leuke man. Ik zou nu geen behoefte hebben om meteen weer in een langdurige relatie te koen, maar een leuke vriendschap met misschien net dat beetje meer dat zou ik best wel willen ja.

Nou denk ik dat jij ook niet voor niets hier ingeschreven bent en dus jij bent ook op zoek. Misschien kunnen we elkaar dan helpen?

Ik wil seks met MijnMarianne

Reacties

David

Hoi Marianne met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je op zoekt Ben naar een man ik Ben singel ik Ben ook op zoekt naar een vrouw om friends happy op te bouwen wil je mij Berichten trug sturen naar mij whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar onmoeten om afspreken met elkaar groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 04-05-2018 00:15

Wim

Hi Marianne, ik ben Wim, gescheiden, geen kids, woon alleen.....en daar ben ik eigenlijk wel klaar mee. Zal ik om te beginnen eens bij jou op visite komen als iets lekkers bij de koffie? Ik ben 59, rook niet, drink zelden, geen tattoo, of piercings en houd van de gewone dingen van het leven en lekker uitgebreide seks dat is ook al weer eventjes geleden. Dus om kort te gaan, mijn nummer is 06-48067621 en ik ben in bezit van een bescheiden autootje maar hoop wel dat Capelle aan den IJssel een berijdbare afstand is. Groetjes en liefs, Wim de Groot

Geplaatst op 08-06-2018 17:03

Dave

Denk ik wel door dat wij elkaar kunnen helpen graag zelfs xx

Geplaatst op 09-06-2019 15:46

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer