Wil jij mijn lichaam keuren?

Door:

Cilialekker

Likes:

384

Geplaatst op:

18-12-2017

Reacties:

6

Cilialekker schrijft:

Ik heb al 4 en een half jaar lang geen seks gehad en nu vroeg ik me af of ik niet gewoon ongeschikt bent om plezier te hebben omdat mannen mij niet "geil" vinden.

Heb een paar foto's gemaakt zodat jij kan zien wat ik allemaal in huis heb en ik wil graag je goudeerlijke mening hebben. 

Kan jij een cijfer geven voor mijn body? (Nu nog met kleren aan) Als het voldoende is wil je mij dan een keertje naakt keuren? (in het echt?)

Ik wil seks met Cilialekker

Reacties

Jonathan

Van my krijg je nu al Un 9! Xx

Geplaatst op 18-12-2017 20:24

Adriaan

Ongeschikt? Niet geil? Kan het mij niet voorstellen. Ik geef je zo al een 10. Wanneer kan ik je in het echt keuren?

Geplaatst op 23-12-2017 23:36

Nero

zeg maar waar en wanneer ik je naakt keuren moet

Geplaatst op 25-12-2017 16:33

christiaan Teeken

hoi dame jammer dat je zo over je zelf denkt want dat is echt niet zo je bent nog jong,en erg leuk om te zien een onvoldoende kan ik je zeker niet geven dat ben je ook niet waard mocht je het leuk vinden is kennis te maken dan kunnen we iets gaan drinken of zo gr

Geplaatst op 04-08-2018 19:15

Wim

Hi Cillia, dat is niet zomaar lekker, dat is hemels lekker, en dat al MET kleren aan. Wil je dan ook graag in het echt keuren en dan ZONDER kleren aan. Hoop dat je in de buurt van Capelle aan den IJssel woont, want kunnen we ook blijvertjes worden. Interesse in deze gescheiden Hollandse man zonder kinderen? Ik woon alleen en dat is misschien ook een pre, heb alleen een hondje, geen bezwaar? Mijn nummer is dan 06-48067621 tot snel, dikke kusss Wim de Groot.

Geplaatst op 20-08-2018 14:51

likeableredguy

Heyy Cillia, 4 een en half jaar geen seks ? Maakt toch niks uit. Het kan niet zo zijn dat wij mensen na een bapaalde tijd ergens ongeschikt voor worden. en al helemaal niet voor seks. Je ziet er leuk uit. Schattig gezichtje heb je een je lichaam ziet er mooi uit. Soms twijfel ik ook wel eens aan me zelf. Ik heb niet bepaald veel seks en wordt redelijk wat afgewezen.. Zullen wij contact opnemen zodat je mij ook kan vertellen wat je van mij vindt ? Stuur me een Mail. dan kunnen we samen even praten likeableredguy@outlook.com

Geplaatst op 25-09-2018 18:42

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer