Zoek jij ook naar gratis seks?

Door:

61Aaf

Likes:

128

Geplaatst op:

25-12-2017

Reacties:

5

61Aaf schrijft:

Hello! Ik zie dat je ook op zoek naar gratis seks bent! Wat gek! Maar wel fijn want dat voelt dan iets meer vertrouwd. 

Ik ben al enige tijd single en heb echt geen nieuwe vriend nodig voorlopig. Ik ben een typisch gevalletje van wel de lusten maar niet de lasten, herkenbaar?

Ik zoek daarom een leuke man die:

A) Een paar keer per maand af kan spreken voor sex afspraken. Gewoon een paar uurtjes in de avond. 

OF 

B) Een man die af en toe een weekendje bij mij kan blijven.

Dan ben ik in dit grote huis niet helemaal alleen. Ik woon namelijk op een grote gerenoveerde boerderij en dat kan soms best eenzaam zijn want in de avond zie ik vaak niet eens 1 auto langsrijden. 

Kom jij me af en toe vergezellen? 

Ik wil seks met 61Aaf

Reacties

Thijs

Ik wil je wel gezelschap houden lieverd en voor mij ook wel de geile lusten maar niet de lasten

Geplaatst op 27-12-2017 10:14

Jeroen

Jou gezelschap houden is geen probleem. en een weekendje blijven natuurlijk ook niet. Echter hoever van Utrecht staat die boerderij eigenlijk?? Mail me maar een reactie, dan kunnen we elkaar daarna direct contacten voor afspraken.

Geplaatst op 02-01-2018 23:33

Roy

Voice call +31 6 29055219 ......x fitness model app for photos

Geplaatst op 19-02-2018 02:52

Wim

Hi Aaf, af en toe gezellig langs komen en af en toe blijven slapen, goed idee hoor... Ik ben Wim, 59 gescheiden, geen kids, woon ook alleen, maar dan op 8 hoog. En dat is best afzien als voormalig zelfstandig ondernemer. Eerst had ik geen tijd en nu geen geld voor ontspanning, dus kunnen we elkaar goed aan en invullen. Dat ik platzak ben, mijn zak is het niet, voel je niet geremd, ik kan heerlijk ongeremd los gaan. Mijn nummer is 06-48067621 en wil je mijn foto zien, voeg me dan toe op Whatsapp Tot snel, warme en lieve groet, Wim de Groot. Heb bescheiden maar eigen vervoer...

Geplaatst op 12-08-2018 00:24

Wim

Hi Aaf, ik wil je af en toe vergezellen, een weekendje slapen, wel lusten, geen lasten en gaat het goed, kan na een tijdje meer bespreekbaar worden. Hoop dat jouw gerenoveerde boerderiju in de buurt van Capelle aan den IJssel staat, maar geen man overboord als dat niet zo is, heb namelijk een klein en bescheiden autootje om je te bereiken. Ik ben zelf gescheiden, woon alleen heb geen kinderen, wel een hondje, interesse? Mijn nummer is 06-48067621 tot snel, dikke kus Wim.

Geplaatst op 21-09-2018 18:33

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer