Zoekende naar een sekspartner

Door:

Steffie189

Likes:

3

Geplaatst op:

06-11-2017

Reacties:

3

Steffie189 schrijft:

Ik droom er al lang van om buiten mijn huwelijk om nog een leuke fijne sexvriend te hebben!

Jij bent zo een man die ik graag als seksvriend zou hebben!
Zou jij mij ook als seksvriendje willen hebben?

Laat dan maar gauw iets weten!
 

Over mij

Mijn man is mijn eerste lover, dus ook de enige. Nu weet ik niet of het aan mij ligt, maar ik vind er eigenlijk niks aan. Terwijl ik om me heen spannende opwindende verhalen hoor, nha dat kan toch niet?

Over jou

Jij wil me best eens laten meemaken hoe het hoort, hoe het ook kan zijn. Dat wil ik graag mee gaan maken. Maar je begrijpt natuurlijk dat het dan wel ons geheimpje moet blijven?

Ik wil seks met Steffie189

Reacties

Dennis

Hallo Steffie, Ik zit in dezelfde situatie als jij maar zal met mijn 63 jaar wel totaal niet tot je doelgroep behoren ben ik bang maar niet geschoten is altijd mis. Als dit je niet afschrikt laten we dan eens kennismaken en kijken of er een klik is. Kom uit de omgeving van Breda en kan overdag. Hoop iets van je te horen. Groetjes Dennis

Geplaatst op 24-11-2017 14:52

David

Hoi steffie met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je op zoekt ben naar een man voor seks op gebied wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat je met mij wil afspreken groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 02-05-2018 10:52

Wim

Hey Steffie, het lijkt wel wie van de 3 hier, ik ben Wim, 60 jaar en de ware en het echte lid is bij het zien van jouw foto gaan staan. Ik ben een Hollandse gescheiden man, woon alleen en we kunnen regelmatig bij mij thuis afspreken, lekker discreet en makkelijk en het blijft ons geheimpje, erewoord. Moet je nul zes vier acht nul zes zeven zes twee een eventjes in jouw smart opslaan en er Wim bij vermelden, Ik kom uit Capelle aan den IJssel en de rest krijg je als je serieus geinteresseerd bent.

Geplaatst op 15-09-2018 14:20

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer