Zullen wij een hotelletje pakken

Door:

Leontine1990

Likes:

2

Geplaatst op:

06-02-2018

Reacties:

2

Leontine1990 schrijft:

Ik wil gewoon huisje boompje beestje, dat beestje moet je eerst wel veel voor oefenen natuurlijk, bedoel het maken zelf. Maar als zelfs dat niet gebeurt, komt het er nooit van he?

In de mogelijkheid om te ontvangen of makkelijk kunnen verplaatsen. Als je in bent voor een pleziertje in de buitenlucht vind ik ook leuk!

Ik zit drie nachten in een hotel in Eindhoven. Zou het mogelijk voor je zijn om langs te komen? Groetjes, Leo

Ik wil seks met Leontine1990

Reacties

jan menting

nou meid ik kan en wil wel langs komen mijn naam is jan en mijn postuur is vol dus lekker veel om vast te pakken. ik zou je graag willen ontmoeten en dan zien we wel toch ikzelf ben 50 ik hoop niet dat dat te oud is vooe je gr en kus jan

Geplaatst op 20-05-2018 09:26

WimdeGroot

Hi Leontien, huisje boompje en beestje dat is ook wat ik wil, zoek hier, kijk daar reageer weer ergens anders, maar het lijkt gewoonweg niet te lukken. Dus heb ik even op jouw advertentie gereageerd. Ik ben Wim (60), gescheiden, geen kinderen, woon alleen in Capelle aan den IJssel, je mag me appen via 06-48067621 of berichten via in sta gram wimdegroot342 Ik ben er stellig van overtuigd dat het ons gaat lukken na lang oefenen samen ons eigen huisje boompje en beestje te hebben, trouwens een hondje heb ik al, dat is alvast een zorg minder schatje. liefs, Wim de Groot. Als je mijn adres hebt mag je hier ook net zo vaak langs komen als je wilt. Tot snel, XOXOXOX.

Geplaatst op 02-10-2018 14:16

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer